måndag 5 oktober 2009

Vargkulan!

måndag 5 oktober 2009Den här bloggen tror jag kommer att bli inressant!

Och som jag kommer att följa.

Jösses, det kommer nog att handla mycket om schäfrar:-)..................

Ja, en och annan bild av Kajsa Kavat (sheltie) hoppas jag se förståss.

Ta gärna en titt!

3 kommentarer:

Helan sa...

Hejhej.. japp, alltid intressant då det är schäfrar me, men duu.. shelties kommer precis bakom.. tycker jag..för de var en sån vi skulle skaffat OM inte guuben tjatade till sig schäfer.. så då bidde det en sån, å nu är dom 3.

Hoppas allt är bra annars?
Önskar dej å dogzen en finfin dag..kram Helén å dogzen.

Viktoria sa...

Hejsan Helan!
Kul och se dig!
Allt är bra.
Och om jag nu ska fokusera på herdehundsflickan Stella så undrar jag, du som kan schäfer, vad ska man tänka på när man ställer ut en sådan tro?

Anonym sa...

Hejhej.. oj, har helt missat din kommentar..sorry.

Jaadu, utställning för schäfer kan vara väldans hård.. då menar jag omdömeskraven.
Har hon de minsta lilla tendens till långhår, så är hon ute.. de ska vara korthår som gäller, annars är de inte "rastypiska"... (själv tycker jag reglerna för just schäfer är "sjuka", sorry för uttrycket.) Men jag tycker det är knäppt i många fall. Andra hundar blir ju godkända varesig kort/långhår!!! Usch, sånt retar mej.

Ställer du en korthårig på en vanlig skk-utställning, eller en utställning som INTE är rasspecial schäfer t ex, så är det annars ganska likt andra rasers utställning.
PÅ rasspecial och OG utställningar, så är det helt andra regler, och sätt att leda/"handla" med schäfer i ringen, å en jädra kondis får du ha, för de springer å springer i stoooora rutor runt å runt.. ojojoj..Men gå gärna in på svenska schäferhundklubbens hemsida å kika där.. skk har massor å hjälpa till me också.
Nog är väl tjejen reggad i Skk?
Annars blir det ingen utställning alls.. bara reggade hundar får ställas. Men de vet du ju säkert.

Men är det nåt mer så hör gärna av dej.. jag har ju den andra bloggen me, där är jag ju oftare, har varit dålig på att uppdatera sista tiden.. får bättra mej.

helanshala.blogspot.com
low2biastar.blogspot.com

Ha det bra å krama hundarna..kram Helén.(helan)

 
◄Design by Pocket